Individuele Coaching

Individuele Coaching

Wat doet een lifecoach?

Lifecoaching richt zich op het vergroten van je levensgeluk. Je werkt aan zelfkennis, onderzoekt wat je kunt en wat je wilt, en beslist welke stappen je wilt nemen. Door tot grotere bewustwording en inzichten te komen, kom je weer een stap verder. Lifecoaching helpt je voorbij ‘het probleem’ te kijken naar de mogelijkheden.

Wat gebeurt er in een coachingtraject?

* je krijgt de tijd en ruimte om op onderzoek te gaan in jezelf
* je gaat op een andere manier naar jezelf en jouw situatie kijken
* je ziet wat er nu is en leert dit te accepteren
* je ervaart wat er wel goed gaat
* je leert je eigen belemmerende gedachten te herkennen en om te buigen
* je leert meer te vertrouwen op jezelf en je eigen gevoel
* je leert beter om te gaan met hetgeen zich in je leven voordoet
* je leert datgene te doen wat wel werkt
* je komt in beweging en neemt stappen
* je krijgt meer zicht op jezelf en je leven: je zelfinzicht groeit

Bewustwording vertalen naar de dagelijkse praktijk

Ik werk vanuit de stelling: ‘bewustwording met de voeten in de klei’. De klei staat zowel voor het contact van je voeten met de aarde, geaard zijn, als voor een zekere nuchterheid: het vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Afhankelijk van jouw situatie, mijn intuïtie en de stemming tijdens de sessie, maak ik gebruik van verschillende technieken: gesprekken, schriftelijke en lichaamsgerichte oefeningen, meditatie, visualisaties en opdrachten.

Wat is het resultaat?

Je verwerft helderheid en inzicht waardoor je meer orde en rust gaat ervaren. Je kunt betere keuzes maken, een betere balans tussen werk en privé creëren. Je ontdekt wat je wilt en hoe je het bereikt, met respect voor jezelf en je omgeving. Je kunt meer richting geven aan je leven. Je gaat gemakkelijker om met (hoog)gevoeligheid. Je vergroot je veerkracht en mildheid. Je komt in je kracht te staan, dichter bij jezelf.